SUNDAYS

Hallå Sunday, ännu en bra träningsdag och ingen är nöjdare än jag!

Vaknade med träningsvärk i benen så in i… Igår körde jag maskinen där man trycker ihop låren och därmed tränar insida lår, den är inte nådig alltså. Och träningsvärk varenda gång! Annars kändes det helt okej trots att jag gjorde uppemot 15-20  reps x 6 set på varje benövning igår. YES!

Idag tränade jag ännu mer ben, gjorde en ren rip-off på en övning jag såg några tjejer göra igår. Ska visa er den, mycket bra pump i rumpan. Sedan tränade jag bröst och mage. Är ständigt på jakt efter nya magövningar och hittade en igår som inte har ett namn. Men tänk er att ni ligger på rygg, sänker båda benen mot golvet men har en viktplatta på benen. Jag ska ta ett foto nästa gång. Anyways, jag känner ju inte mina underben, vikten halkade och jag fick den i  ansiktet tre gånger. Det gjorde ganska ont men det var en bra övning!

Kände mig peppad för mer träning och satte mig på spinningcykeln och maxade med låten Darude – Sandstorm innan jag gick hem till min kvarg som är min nya obsession – igen. Har inte ätit det på flera år men nu så! Färska bär, cashewnötter och honung till så blir det dunderbra!

Kunde inte sitta still framemot kvällen, tog fram Kajsas cykel som numera står i vår källare och åkte på min första solo-runda. Invigde också min nya cykeltröja från Craft, hade sparat den till en special occasion och att bege sig ut på upptäcktsfärd ensam kändes speciellt nog.
Om ni undrar vad jag gör på bilden; jag kollar så att växlarna fungerar och aktar naglarna (: Själva cykelrundan gick sådär eftersom jag åkte heeeelt vilse. Hamnade på vägar med många korsningar och fick bromsa in med alltför jämna mellanrum. Men en timme var jag ute i alla fall, vilket gjorde susen. Kanske, bara kanske kan jag sova nu.

Kram och godnatt.

Update: När jag borstade tänderna slog det mig, det är inte alls söndag idag! Sorry hörni. Det är alltså lördag – och nationaldag på det. Grattis vackra Sverige!

/ / / /

you may like this post