NYTT TRÄNINGSUPPLÄGG (PART 2)

Nu är vi inne i maxlyftsperiodens sista vecka. Det har gått riktigt bra tycker jag, klart över förväntan.

Vi har gått ner på 6 reps x 4 set och jag har lyckats öka mina vikter på varje pass. Kajsa har varit med varje gång, vilket jag tror har varit en viktig del i att det gått så bra. Hon har korrigerat tekniken som är viktigare än vanligt när man lyfter tungt (tekniken är förstås alltid viktig) och hjälpt med de sista repsen när det känts som att inte går mer. Kroppen har svarat med träningsvärk av den sköna sorten, inte den som gör att man knappt kan röra sig. I helgen är sista passet och då ska ni få en summering av start- respektive slutvikt.

Om du missade part 1 av övningarna kan du klicka här.

Övningar i part 2: 
Knäböj
Rodd
Utfall
Chins – idag klarade jag de utan hjälpmedel. Yeay!

/ / / /

Comments are closed.

you may like this post