D E C E M B E R

Ursäkta min frånvaro. Orsaken till att jag varit missing in action är att jag har varit sjuk. Eller inte sjuk helt och hållet men jag har gått och dragit med någon slags förkylning som varken bryter ut eller går bort. Det har resulterat i att jag har undvikit pulspass och hållit mig till lugn och sansad (så gott det går i alla fall) styrketräning. Tränade rygg med Kajsa i måndags och har inte haft träningsvärk av denna sort sedan vintern 2008 då jag var med på ett roddpass.

Simningen har jag däremot inte hållit tillbaka på, får simma med paddlar på händerna de sista tio minuterna på passet och den känslan! Oslagbar. Tittar på botten av bassängen genom mina simglasögon och njuter.

Ikväll ska jag lägga mig tidigt -igen- och börja min morgon på gymmet och åka direkt till simhallen efteråt. Kryper i mina ben, blir talk och marklyft imorgon. Nu får det bära eller brista, orkar inte köra på halvfart längre.

/ / / /

you may like this post