LIPOMASSAGE

Jag är rätt trött i min kropp. Av all träning framförallt, men också av att bära runt mina proteser på >5 kg varje dag. Därför är det väldigt tacksamt med lite avkoppling och massage ibland. Kajsa rekommenderade lipomassage  (LPG) som finns på Helens Beautycenter i Borås. Häromdagen var jag på min andra behandling och till min stora glädje märker jag stooor förbättring.

Det fungerar nästan som en dammsugare som man förflyttar över kroppen och ger en smärtfri massage som förbättrar blodcirkulationen, ökar lymfdräneringen och förbättrar hudens kondition. Det driver även ut slaggprodukter, toxiner och överflödig vätska ur kroppen.

LPG

Jag märker skillnaden främst på musklerna på baksidan av mina lår, där det ofta är spänt och ömt av träningsvärk. Kroppen känns mjuk efteråt, både inuti och utanpå. Nästan som att jag inte gjort annat än vilat i flera dagar.

Under behandlingen har man på sig en kroppsstrumpa som täcker för alla känsliga delar men ändå är det ju lite jobbigt för mig i och med att jag inte har på mig benen och då är det tur att Anna som utför behandlingen är så proffsig och gullig så jag kan slappna av och bara ha det skönt. Tusen tack till Anna och Helens Beautycenter för att ni tar hand om mig!
Ni kan läsa mer om behandlingen här.

/ / / /

Comments are closed.

you may like this post