CYKEL + FIKA + CYKEL + FIKA

ZzZzz från soffan. Idag har jag cyklat igen i Stockholm. 43 km sammanlagt och jag är minst sagt nöjd.

Träffade Agneta Sjödin som också var på cykeltur. Åt lunch med henne och tog rygg på vägen hem, tills hon försvann efter att jag låg på bromsen för länge i en slingrig nedförsbacke. Lite orutti kan man tycka men jag har inte tid att göra illa mig såhär nära inpå tävlingen. Så jag bromsar. På Stockholm triathlon bromsar jag inte. Hon var snabb också bör tilläggas (:

shahrzad-agneta

Cykelvärlden är en värld för sig, en hel vetenskap. Det här har jag lärt mig idag:
– Fika är A och O för cyklister. Ingen cykeltur utan fika. Jag har fikat två gånger idag.
– När man cyklar har man inte på sig underkläder, för det skaver. Visste ni det? Jag är helt förundrad, vet inte om det är för mig. Men på vägen hem lärde jag mig att skav inte är för mig heller. AJ!
– Man måste alltid smörja in sig. Ni vet… där det skaver.

cykelfika

Nu blir det ZzZzz på riktigt. Godnatt!

/ / / /

Comments are closed.

you may like this post