PUSH PAUSE/PRESS PLAY

Det har varit två tuffa veckor.

Sedan september har jag tränat utan att ta paus, och de sista två veckorna började det kännas riktigt motigt. Det var inte roligt att träna, det var inte roligt att göra någonting alls. Det i kombination med att jag efter mitt senaste blogginlägg (då det började kännas lite bättre) blev magsjuk blev för mycket. Blä!

Jag bodde i Stockholm när jag blev sjuk och planen hade hela tiden varit att flytta tillbaka när jag kände att jag kunde klara mig själv. Det var aldrig något snack om den saken. Jag har kvar hela mitt liv där, har inte ens tömt min garderob. Och framförallt finns alla mina vänner där,  jag kan känna mig så ensam i Borås. Vilket är bra på ett sätt för jag har all tid i världen att träna men ibland är jag just…ensam. Inte alltid, men ibland gör det mig väldigt ledsen.

Så jag pausade, checkade ut från allt och åkte till Stockholm. Det gjorde susen. Den konstanta klumpen i halsen jag haft är borta, det glädjer mig för jag var less på den.
Idag kom jag tillbaka och lääängtade till gymmet. Tränade med Kajsa och endorfinerna var som fyrverkerier. Order is restored.

/ / / /

Comments are closed.

you may like this post