YURBUDS POWERED BY JBL

Dam-da-da-daaaaam! Då är vi officiella! Jag är numera ambassadör för yurbuds powered by JBL. En stor ära för en ljud-och musikjunkie som jag som nästan missbrukar min Spotify när jag tränar. Headphones on – World off.
Jag ska berätta mer om produkterna i kommande inlägg men idag var jag på ett pressevent och berättade lite om mig själv, min träning och relationen till musik.

Från pressmeddelandet:

I Sverige springer vi just nu mer än någonsin. Lagom till löparsäsongen bjöd yurbuds powered by JBL in nyckelmedier inom träning och hälsa till en skön löpartur på Zinkensdamms IP i Stockholm. På plats fanns yurbuds nya ambassadör, triathlontränande Shahrzad Kiavash, som delade med sig av sina bästa träningstips. Jessica Hannon från yurbuds powered by JBL var också där och berättade mer om hörlurarna och deras funktioner.

yurbuds är hörlurarna som är helt anpassade för sport och rörelse, med ljud från JBL. Musik är en av de största motivationsfaktorerna till träning, vilket gör det väsentligt att ha ett par bra hörlurar som sitter där de ska och som dessutom kan leverera bra ljud. 

Shahrzads topp tre tips till att hitta motivationen till träningen:

Skapa mål och delmål
Ställ in dig på träning, genom att till exempel ta med dig träningskläderna till jobbet
Ha inte för höga krav. Du måste inte springa en mil från start, det kanske räcker att gå 1 km idag, 1,5 km imorgon

Topp tre låtar att träna till enligt Shahrzad:

Swedish House Mafia – Greyhound
Jay Z – No Church in the Wild
Tiesto – Adagio For Strings

Jessica som var från företaget förklarade valet av ambassadör med orden “Shahrzad embodies the brand”, då sprack jag nästan av stolthet!

shahrzad-yurbuds-2

shahrzad-yurbuds-3

shahrzad-yurbuds

 

/ / / /

Comments are closed.

you may like this post