VASALOPPSSPINNING

Uäääääw, mina beeeeen. Idag har vi cyklat tillsammans med de som åkte Vasaloppet. Vi startade med de och gick i mål tillsammans även om jag är fullt införstådd med att de haft det mycket tuffare än jag.  Jag kan i princip ingenting om längdskidåkning men oj så imponerande! Jag följde hela loppet via storbild tillsammans med 197 (!!!) andra deltagare idag.

När jag fick frågan om jag ville vara med sa jag: Okej men jag går efter 2 timmar; 4 timmar och 24 minuter är på tok för länge för mig. Delvis för att jag tänkte att jag kommer bli trött men också för att jag trodde att det skulle bli långtråkigt. Orka cykla så länge på en cykel som står helt still. Men den tanken slog mig inte en enda gång, att kliva av vill säga.

Kenneth som styrt upp eventet berättade för oss att detta är Sveriges största Vasaloppsspinning och vi cyklade i förmån för Barncancerfonden. Ett mycket angeläget syfte! Cernera hade fixat startplatser åt oss, stort tack för det! Också tack till mina teammedlemmar för all pepp och bra energi. Det är roligt att göra saker i grupp, konstaterade ensamvargen. När det var 45 minuter kvar kom DJ Gino och spelade hetsmusik och hela salen bubblade av härlig feeling, magi!

Nu är jag hungrig, trött men också väldigt nöjd.
Happy Sunday!

Ursäkta tråkigt foto, var en fotograf på plats så jag uppdaterar er när/om jag hittar bättre bilder.

/ / / /

Comments are closed.

you may like this post