PINEAPPLES AND ORANGES

Simningen skulle jag vilja säga är det som går bäst just nu. Löpningen är obefintlig och har varit det sedan jag sprang Kretsloppet någon vecka efter Stockholm triathlon. Cykla har jag gjort sedan mitten av december men bara på spinningcykel och på wattbike. Ibland går jag ner till källaren och tittar på min Loubie. Hon står där och väntar, snart så.

Men som sagt simningen, jag fick vänta länge innan jag kunde vara i vattnet då mitt sår inte läkte ihop men i sedan december har vi varit på gång. Speedo har en kollektion för SS16, med inspiration från Rio de Janeiro. Det här är baddräkt 1/3, ska visa er resten så småningom. Hur fin?? Den ger mig sommarfeeling!

Coach Jonas var på gång imorse och gav mig ett riktigt tufft main set:
200 + 4 x 25 på max speed start 0:40
Fem rundor och det brände och pumpade i mina lats som bara den. Låg i bastun och masserade mig själv efteråt :o) Förmodligen mitt favoritupplägg hittills. Har du något favvosimpass?

Jag har också börjat simma med snorkel och näsklämma. Det är bra för att då andas man genom munnen i snorkeln och kan fokusera på armteknik. Jobbigt blir det om man även försöker andas in genom näsan som jag ofta gör och får vatten i halsen. Då skakar Jonas bara på huvudet från kanten, men han kan aldrig hålla sig för skratt när jag får mina hostattacker och det kommer vatten från både näsa och mun samtidigt.
Jag bad honom fota mig, tänkte att herre va häftig jag måste se ut nu när jag är såhär kittad. Swim level: ULTIMATE. Meeeeen ja, så var alltså inte fallet. Jag bjuder på den här bilden – jag är så ful va!

snorkel

Torsdagskram!
S

/ / / /

you may like this post