S Ö N D A G

I fredags började vi dagen med fix av hår och smink på Familjen Sandwall. Mycket bra start! Tack till Sofia och Emelie för all hjälp. Som jag berättade i förra inlägget gjorde vi en grej som jag lovat att hålla hemligt i ett par dagar till.

Det har varit en minst sagt hektisk vecka, framförallt har det varit mycket på det känslomässiga planet så i lördags tog jag en day off från gymmet, det kändes som det enda rätta att göra. Ibland måste man lyssna när kroppen försöker prata med en.

Idag tränade jag och Kajsa rygg och triceps följt av ett spinningpass som jag inte ens vill prata om. Hade det riktigt kämpigt med pulsen, ingen mjölksyra alls men hur mycket jag än drev på lyckades jag inte hamna över 165 i puls, och då bara korta stunder.

Kajsa smsade precis och skrev att jag ska ta en återhämtningsvecka, lägre belastning och fler repetitioner. Hon har rätt, men jag ska ha en revansch på den där cykeln snarast.

 

 

/ / / /

you may like this post