MIN FÖRSTA FÖRELÄSNING

Den 5/3 klockan 18:30 kommer jag att hålla min första föreläsning.

Biljetter finns att köpa på:
– Borås Simarena
– SÄS, IVA & Ortopeden (mina föräldrar har biljetterna)

Jag har även biljetter hos mig, går bra att maila mig på triathlonshahrzad@gmail.com, kontakta mig på Facebook eller ringa numret som står på flyern (0739-59 99 44).

Den lilla texten på flyern syns inte tydligt på bilden:
År 2012 är Shahrzad 28 år. Karriären efter studier på KTH har just börjat. Hon tränar, lever hälsosamt och umgås med vänner. Som en blixt från en klar himmel drabbas hon av en en mycket allvarlig blodförgiftning, meningokocksepsis. Shahrzad tvingas att amputera båda benen nedanför knäna.

Nu ska hon tävla i triathlon. Shahrzad berättar om sin tuffa väg tillbaka. Hur hon fick motivation att orka leva, börja träna och sätta upp nästintill ouppnåeliga mål.

Jag hoppas att vi ses!

Update: Biljetterna sålde slut på mindre än 24 timmar. Lokalen rymmer inte fler människor och vi kommer inte kunna släppa fler biljetter. Många har också frågat ifall jag kommer åka till andra städer och föreläsa. I nuläget finns inga såna planer men jag kommer informera på bloggen om det blir aktuellt. Tack för allt stöd!

/ / / /

Comments are closed.

you may like this post