TACK GLASÖGONMÄSTER

Innan vi åkte till Playitas insåg jag att jag behövde kittas ordentligt, framförallt inför cyklingen. Craft ordnade med kläder, jag köpte skor och hjälm och när det kom till glasögon tänkte jag att jag nog behöver fråga om hjälp. Då var det väldigt självklart att gå till Glasögonmäster.

Hela min familj köper sina glasögon och linser där och har gjort i många år. När jag fortfarande satt i rullstolen och inte hade fått proteser ännu åkte vi dit eftersom jag tyckte att min syn hade försämrats. Jag var inte ute mycket då, tyckte att det var omständigt och mycket jobbigt eftersom alla tittade på mig. På den tiden var varje möte med “vanliga” människor en utmaning för mig. Personalen ordnade så att jag fick åka hiss upp till undersökningsrummet och var så trevliga mot mig. Fredrik utförde synundersökningen och frågade förstås vad som hade hänt mig och mina ben, mycket försiktigt och sympatiskt. Människor som tog sig tiden att åtminstone försöka underlätta för mig och visa medmänsklighet under tiden då det var som värst har en väldigt speciell plats i mitt hjärta. En väldigt, väldigt speciell plats. Godhet är den bästa egenskapen man kan ha.

Även denna gång gick Glasögonmäster och Fredrik in sympatiskt och mycket generöst och ordnade med dessa ûbercoola Oakley-glasögon till mig. STORT tack till er för det! Dessa glasögon och jag ska på många äventyr ihop på cykeln.

/ / / /

Comments are closed.

you may like this post