JAG HJÄRTA CRAFT

Jag har använt många olika märken på träningskläder men aldrig några som är i så bra kvalité och så genomtänkta som Crafts kläder. Jag märkte det extra mycket när jag var på Playitas. Cykelkläderna är helt otroliga, så sköna och passformen är verkligen enastående. Jag svettas ganska mycket och ogillar när kläderna klibbar fast sig på kroppen och därför har jag alltid dragit mig för att träna utomhus. I dessa tider har jag inte längre något val och då är det tur att jag bara blir klibbig i ansiktet och i proteserna nuförtiden.

På bilden har jag på mig Glow singlet och Glow BIB shorts, båda är från sommarens cykelkollektion.

craft-glow-2

Idag var jag på Craft HQ eftersom jag behöver lite varmare kläder att cykla och springa i, är ju inte riktigt Playitasväder här hemma. Varje gång blir jag lika tagen av bemötandet och generositeten när jag är där och otroligt hedrad att jag får vara med i teamet när jag går därifrån. Ska bli spännande att öppna paketet, och visa er förstås!

/ / / /

you may like this post