KUL PÅ HJUL

Det har varit en bra vecka, man kan nästan säga att den går till historien. I torsdags gav simcoach Jonas mig “ett påskägg” som han kallade det. Han sammanfattade simpasset som: det bästa, snabbaste och längsta. Jag satte PB på 50 m frisim och minskade min tid med 6 sekunder sedan förra mätningen. Sammanlagt 1800 m också som är kanske inte långt för världen men för mig som bara för några månader sedan somnade som ett barn efter 600 m var det en otrolig boost att gå från simarenan och fortfarande känna mig någorlunda pigg.

I lördags åkte jag till Stockholm för att spendera några dagar här. Vi firade min morfar som fyller 80 år i söndags och idag åkte jag till Amir som ska cykla med mig på Stockholm Triathlon. Han ska alltså inte tävla utan kommer stötta mig under mina 4 mil. Först tänkte jag att jag kommer klara cyklingen själv men vid närmare eftertanke insåg jag att mina proteser förmodligen kommer att strula då det kommer bli svettigt och varmt och det kan vara bra att ha med någon som kan hjälpa till.

Vi har bara haft kontakt via Facebook och idag var alltså första gången vi sågs på riktigt, ett möte jag verkligen sett fram emot. Vi åkte ut till Ekerö där det fanns en bra cykelväg att köra på, ganska glest med trafik. Tiam, Amir son var också med och vi cyklade sammanlagt 35 km. Min första riktiga cykeltur i Sverige! Betydligt mindre motvind än i Playitas men tufft ändå.

ekero2

ekero3

Amir är en GRYM cyklist, tummen upp för det. Nu får jag jaga honom under Stockholm Triathlon, det ser jag fram emot!

/ / / /

Comments are closed.

you may like this post