VÄLKOMMEN POLAR!

Idag hämtade jag min Polar V800. GPS är inbyggt och den har så många funktioner att det är helt sinnes.

– Fitness Test – Håll koll på exakt hur din kondition utvecklas.
– Ortostatiskt test – Ta reda på din nuvarande träningsstatus med hjälp av ortostatiskt test.
– Running Index – Håll reda på hur dina löpresultat utvecklas.
– OwnCal – Håll reda på exakt hur många kalorier du har bränt.
– Träningsbelastning – Visar hur träningen påverkar och belastar din kropp.
– Träningseffekt – Få feedback direkt efter träningspasset om hur effektiv din träning har varit.
– Återhätmningsstatus – Hitta balansen mellan träning och återhämtning med hjälp av återhämntningsstatus.

Det finns även en Polar Flow-app där man kan planera och analysera sin träning, direkt i mobilen och även på webben. Man får reda på sin sovtid och sömnkvalitet, den varnar dig om du varit inaktiv för länge och är vattenresistent upp till 30 m så jag kan ha den på mig 24/7. Jag som är statistiksknörd och älskar det mätbara kommer ha riktigt kul med denna pryl. Det ska bli roligt att mäta och följa mina framsteg, lite som en morot då och då ifall motivationen tryter.

Stort tack till Polar för att ni teamar upp med mig, känner mig väldigt hedrad och tacksam.

/ / / /

Comments are closed.

you may like this post