TODAY I AM…

Kajsa skrev ett inlägg på Facebook angående den här satsningen vilket ledde till att jag fick ett mail från Åsa som jobbar på Borås Simarena. Hon skrev att hon hade delat inlägget till sina chefer och att Borås Simarena vill sponsra mig med ett årskort.

Jag är så otroligt tacksam för sådana här saker. För att det finns godhjärtade människor som bryr sig, som vill hjälpa till. För alla fina kommentarer jag och Kajsa får på sociala medier varje gång vi skriver något om den här resan. För varje följare på Instagram, för det betyder att någon är intresserad av vad jag har att visa och säga, vilket gör mig lika häpen varje gång jag tänker på det men också ännu mer motiverad till att göra bättre ifrån mig.

Stort, stort tack till Borås Simarena.

Och stort tack till er som läser, följer och kommenterar. Ni gör mig till en glad Shahrzad.

/ / / /

you may like this post