OLAPLEX HOS FAZLI

Ni som hänger på sociala medier kan väl inte ha missat det – Olaplex fullkomligt exploderade i mina sociala flöden och verkar vara produkten alla väntat på. Vad jag förstår är det i första hand en produkt som används under färgningsprocessen så att man kan gå från mörkt till ljust hår utan att behöva slita på håret med blekning och starka produkter. Men det fungerar också som en behandling för skadat hår. Det går in i hårstrået och ”lagar” de förstörda bindningarna i håret så att det blir starkare och står emot slitage bättre.

Jag har ju efterlyst, även här på bloggen efter sätt som jag kan minimera skadorna från kloret i bassängen. Mitt hår tar mycket stryk från det och ibland drar jag mig från att simma just därför. Denna produkt kan mycket väl vara det jag letat efter! Jag bokade bums en tid hos min frisör Fazli (världsbäst) och efteråt såg det- till min stora förtjusning I might add – riktigt fint ut. Håret var inte lika sprött och stod inte åt alla håll utan föll mjukt och glänste. Gillas skarpt!

Nu är det efterbehandling hemma som gäller en gång i veckan. Jag återkommer med definitiva resultat längre fram men ville ändå tipsa ifall det är fler som har samma problem som jag. Eller om ni bara har trött vinterhår som behöver en boost.

/ / / /

Comments are closed.