GET YOUR HEAD ON STRAIGHT

Det är mycket nu, himla mycket. Ibland måste jag stanna upp och nypa mig själv. Även om jag är väldigt tacksam, pirrig och glad är jag ofta också förvirrad och stressad.
Mars månad kommer vara späckad och jag förutspår att jag kommer behöva nypa mig själv flera gånger om. Jag planerar föreläsningen för fullt men ibland tar det stopp i hjärnan och hjärtat. Det är så mycket känslor och tankar att bearbeta innan jag kan verbalisera det på ett sätt som är värdefullt och gör historien rättvisa.

Efter föreläsningen blir det en belöning från bästa coach Kajsa. Och sen, ja då smäller det på riktigt. Räknar verkligen ner dagarna nu!

Efter träningen idag var jag och Kajsa på Beyond Communication för att prata ihop oss lite med Anders Nygren. Han har skrivit texten i “om Shahrzad” fliken och hjälpt oss från början. Han kom som vanligt med massa bra förslag och tips och nu känner jag mig lite lugnare. Har kunnat äta ordentligt idag vilket jag är oerhört glad över, tappar alltid aptiten när jag blir stressad.

Den 29:e mars är det även 3 år sedan jag levde min sista dag som Shahrzad 1.0 och jag fnular på hur jag ska spendera den. Har ni några roliga förslag?

/ / / /

you may like this post