BEHIND THE SCENES // GLAM SQUAD

Idag har jag varit på fotografering på uppdrag av en tidning (yeay!), och just denna gång har jag varit extra nervös utan att ens veta varför. Kunde inte äta på hela dagen och mådde allmänt blä. Men sen var jag hos Fanny och Jenny på Salong Crush och de hjälpte mig med  hår och smink och all oro bara släppte. Så fina tjejer! Vi körde hög, stram hästsvans och mycket konturer i ansiktet då jag visste att det skulle bli stark blixt på bilderna och en hel del av sminket suddas ut då.

glam

Tomas Eriksson, som fotade mig för mitt håll tummarna inlägg stod bakom kameran idag också och bilderna blev så himla snygga, tänk vad blixtar och ljussättning kan göra! Ser verkligen fram emot att visa er resultatet.

ryahallen2

/ / / /

Comments are closed.

you may like this post