SHAHRZAD HJÄRTA

Igår publicerades artikeln om mig i Borås Tidning (klicka här om du vill läsa). Jag var pirrig men ändå förväntansfull. Mestadels pirrig, jag visste inte hur  min historia skulle tas emot av människor som inte känner mig, om någon ens skulle bry sig.

Med det sagt…

….Hade jag för en sekund anat att responsen skulle vara det jag fick uppleva igår hade jag inte varit det minsta pirrig. Ända sedan jag blev sjuk och mitt öde låg i andras händer, när jag blev beroende av andra människor för att överleva, klä på mig, äta och sköta min hygien har jag börjat tro på människans godhet, människans vilja att hjälpa andra, att finnas där för de som har det svårt.
Igår bevisades det för mig igen. Jag fick så många fina kommentarer på mitt inlägg, länk till artikeln och blogginlägg spreds på Facebook. Jag var överväldigad och kunde knappt hålla reda på allt. Några gånger fick jag även mail från andra som kämpar i motvind. De berättade om sina strider och att skrev att de kunde finna inspiration i min historia. Bättre feedback än så kunde jag inte bett om.

Jonas och Petter på Borås Tidning klippte ihop en liten film. Lyckas inte bädda in den, tills det att jag får hjälp med det kan ni klicka här för att se den.

Igår var en bra dag. Tack för alla happy tears.

/ / / /

Comments are closed.

you may like this post