OFF WE GO

Löpningen är på gång igen efter ett par veckors paus. Mitt vänsterben har strulat, vi tror att jag har haft en mindre inflammation och har inte riktigt vågat eller velat belasta. Men nu så! Jag sprang både igår och idag och proteserna sitter inte som de ska men de funkar. På fredag ska jag få en ny proteshylsa till högerbenet och en ny, specialtillverkad liner som det heter. Det är hylsan man trär på benet innan man tar på protesen.

running-1

Linus, min ortopedingenjör jobbar på vardagsproteser till mig också då de jag har nu är på tok för stora. Jag tänkte skriva om det i ett separat inlägg så jag berättar inte mer nu.

Nu är jag färdigtränad för idag. Körde bröst, mage och triceps på gymmet med Kajsa imorse också, blir (tyvärr) inte mycket styrketräning för mig längre så jag hoppas på träningsvärk imorgon.

/ / / /

you may like this post