FÖRELÄSNING: DONE

Ända sedan årsskiftet har jag legat i och sysslat med olika projekt och nu börjar allt hårt arbete bära frukt. Äntligen! Kickar off denna månad med föreläsning.

Jag fick ett samtal från Yas Gerayeli i början av januari och hon berättade att hon läser hotell- och turismprogrammet på gymnasiet och ska nu som ett projekt i skolan styra upp ett event. Hon frågade mig om jag skulle kunna tänka mig att föreläsa. Bad om att få tänka några dagar men gick slutligen helt på magkänsla och sa: Okej, vi kör!

Igår var den stora dagen.  Jag gör ju ingenting halvhjärtat och hade verkligen förberett mig noggrant men hade ingen aning om vad gensvaret skulle vara. När jag var färdig ställde sig alla upp och applåderade, då kändes det som om all tid och möda som lagts ner varit värt.

Igår och idag har jag blivit lovebombad! Yeay ♡ Utöver de fantastiska blommorna har det skrivits mycket fint på Facebook och Instagram.

a

c

Yas och jag ville inte att våra gäster skulle gå tomhänta därifrån så vi hade ordnat en goodiebag.

goodiebagTack till Borås Turistbyrå, Helens Beautycenter, Delicato, Brämhults juice, Smiling, Arla och Dalblads för er generositet och för att ni ville hjälpa oss.

Nu ska jag försöka vila hjärnan i ett par dagar och låta kroppen få jobba. Kram på er!

/ / / /

Comments are closed.

you may like this post