COLTINGS NAKNA SANNING

Innan jag åkte till New York medverkade jag i Jonas Coltings podcast. Det blev ett långt samtal, men som triathlet ställde Jonas många vettiga frågor och lyfte mycket som jag inte pratat om tidigare. Själv har jag lyssnat på det två gånger (: Jag cyklade till Rekyl där vi spelade in vilket är en bit hemifrån och på vägen dit var jag nervös, här ska jag intervjuas av en världsmästare i triathlon. Tänk om jag säger något fel och gör bort mig. Jag kan glatt meddela att jag cyklade hem glad och nöjd.

Lyssna kan ni göra via acast eller så kan ni googla på Coltings nakna sanning i Podcast-appen på iPhone som jag nyligen upptäckt och tycker är helt briljant, leta efter avsnitt #23.

/ / / /

1 Comment

  1. Jag tyckte det var ett toppenavsnitt, vid något tillfälle var berättelsen så naken och ärlig att jag tårades under min långpromenad. Du är såå inspirerande!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *