UPPDATERAD – EVENT MED CRAFT

UPPTATERAT MED LITE NYA BILDER, jag var så slarvig och glömde kamera ju!
I veckan var jag en kortis i Stockholm för ett par möten och ett event med Craft i deras showroom där vi hade bjudit en liten skara människor vi tycker om. Tanken var att det skulle kännas intimt och personligt.

Jag höll en föreläsning och det bjöds på bubbel, middag och mingel. Mycket intressanta diskussioner och många skratt. En sådan trevlig och givande kväll som jag kommer bära med mig länge, länge!

Helene Ripa tackade ja till inbjudan och jag trodde jag skulle smälla av! Det är idolstatus på den kvinnan.

shahrzad-helene

Fick träffa många som jag följt via sociala medier på riktigt, som finaste Sara. Jag lånade lite bilder från hennes blogg till det här inlägget.

shahrzad-sara

Hon intervjuade mig till Metro Mode Hälsa. Den artikeln finns att läsa här. Frågorna var annorlunda än de jag brukar få, lite mer fokus på hälsa och välmående – alltid roligt när jag får tillfälle att prata om annat!

Fick också träffa fina Anna som åkt ända från Jönköping för att vara med!

shahrzad-10

shahrzad-7

Och så en bild som jag hittade hos Anna Lissjanis, det finns alltid någon som fångar mig med världens största leende när jag håller en föreläsning. Jag berättar om något jobbigt, men det finns alltid ljuspunkter.

shahrzad

Mina varmaste tack till Craft och till alla som kom, jag är så innerligt tacksam för alla dessa möten som berör och inspirerar mig!

/ / / /

4 comments

  1. Stort tack Shahrzad för en fantastiskt fin kväll. Jag är fortfarande otroligt rörd och inspirerad av din historia. Mitt inlägg kommer på tisdag, nu är jag nyfiken på att höra hur det går för dig med de nya proteserna, jag har hållit tummar och tår för dig. Hoppas vi ses i fler Craft-sammanhang!

    Kram från Sofia

  2. Såå tråkigt att jag missade detta. Har lyssnat på poddar med dig och blir verkligen så inspirerad inför mitt mål att ta mig igenom en halv ironman.
    Stort tack för att du finns där ute och inspirerar med dina livserfarenheter.

    Har du nya mål med dina triathlonsatsningar? Vad händer här näst?

    Lycka till med allt!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

you may like this post