CYKELTUR I STOCKHOLM

Andra och sista dagen i Stockholm. Först hade jag ett möte och sen träffade jag upp Amir för att cykla. Denna gång fokuserade vi mer på tekniken än distansen.

Jag gör fortfarande misstaget att jag trampar för tungt i uppförsbackar, det har jag med mig från spinningen tror jag. Där är det enda mätbara pulsen och jag drar ofta på motstånd och när man cyklar ute ska man växla ner i backe. Mycket träning på att växla och att göra det på känsla. Jag tittar tydligen ofta ner mot mina pedaler, och det gör jag helt utan att tänka, också från spinningen.

Den här minibilden ovan är allt jag har att visa från dagen men där ser ni också mina superawesome Oakleyglasögon jag fick med mig från Glasögonmäster. Hur SNYGGA?!

/ / / /

1 Comment

  1. Kära Shahrzad!

    Korrekt observerat. Utveckling skiljer sig mycket från spinning även om båda går ut på att trampa så kraftfull som möjligt. Det är en hel del detaljer som både du och jag behöver finjustera för att utvecklingen ska bli så optimal som möjligt men din vill av stål och ditt enorma intresse, fixar vi det här hur lätt som helst.
    Ser fram emot nästa träning tillsammans.

    Kram
    Amir

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

you may like this post