TRY TRIATHLON

Som ni vet är jag stolt ambassadör av Vattenfall World Triathlon Stockholm, som ni också vet ges tidningen #Try Triathlon ut en gång om året och i år finns en mycket välskriven artikel om mig i den. Petter som har skrivit den kontaktade mig för ganska länge sedan och frågade mig om jag skulle vilja vara ambassadör, långt innan ni fick veta faktiskt.
Det var också han som intervjuade mig och sedan skrev ihop det ni ska få läsa. Vi satt där på ett café i Gamla Stan och det var någonstans i början av intervjun som jag bestämde mig för att den här gången ska jag vara helt ärlig, på ett sätt som jag aldrig varit förut.

Nu i efterhand är jag glad för att jag var det för han gjorde så bra ifrån sig och sammanfattade de allra jobbigaste bitarna på ett värdigt sätt. Så har jag lärt mig att det är med vissa möten, människor som framkallar en känsla inombords och båda lyckas förvalta det, och voila! – så har man något man kan vara stolt över. Jag är stolt över den här artikeln. Sjukt stolt. Tack också till Anders Modin som tog så fina bilder och för att du var så lyhörd inför mina önskemål.

Slutbabblat (: Artikeln har ni här!

/ / / /

4 comments

 1. شهرزاد عزیز دوست دارم ایندفعه به فارسی بنویسم که راحت تر احساسم را بیان کنم. .قبل از هر چیزی باید بگم که واقعا باعث افتخار هستید و هر با مطالب شما را می خوانم انرژی میگیریم, واقعا احسنت بر شما . خیلی از این اشنایی خوشنود هستم و احساس غرور میکنم از این دوستی حتی به شکل مجازی. بهترین ها را برای شما نازنین ارزو میکنم

  گیتی

 2. Verkligen inspirerande historia, keep fighting!

  En liten tips från en webbredaktör.

  Ändra färgen på bokstäeverna till helsvart för att de nuvarande med ljusgrått gör det verkligen riktigt jobbigt att läsa texten!

  Lycka till på triathlon!

  /En fan

 3. Du är HELT fantastisk Shahrzad! Så imponerande och framförallt inspirerande att läsa om dig och din kämpaglöd! Snygg som få är du också. Varmt lycka till med allt du företar dig!
  Kram Cecilia

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

you may like this post